28.06.2004

Rent Mel signer med Cope Records

rentmel_2004.jpgDet er åbenbart ikke ringe at repræsentere Roskilde i disse dage. I hvert fald har Rent Mel, der oprindeligt kommer fra kongsbyen og spiller på Roskilde fredag til Nordic By Nature allerede leveret den første positive overraskelse.

Efter den hype der var omkring ”La Det Ligg”-videoen, er det naturligt de tog et trin op ad stigen, og vendte tilbage på rapscenen. Rent Mel blev landskendte, da de som Rent Mel I Posen vandt DM i Rap i 97 og fulgte det senere op med albummet ”Langt Om Længe”Fab K Records. Siden da har rapperne lavet en række soloprojekter, men nu er de tilbage – i stærkere opstilling.

Crewet, der nu tæller Tegnedrengen, Hennessey, Dr Jooks, Mikkel Mund, Attilla og DJ Møller, varsler med et imponerende album. Første singlen hedder ”Fuck Dig” og gæstes af ingen ringere end stodderkongen selv, Jokeren.

Posted by ptas at 23:41

Sage Francis og Lyrics Born aflyser

sagefrancis.jpgIntet år uden aflysninger. Foreløbig er det ikke engang Wu-Tang Clan, der så at sige har lavet en Wu-Tang, men et par navne er blevet taget af plakaten.

Sage Francis, alternativ rapper, slam poet og freestyle battler, som folk nok kender bedst fra den USA-skeptistiske "Makeshift Patriot" EP, kommer ikke. Eftersigende er han raget uklar med Lex Records, der ellers stiller med et spændende line-up feat. Prince Poetry og Danger Mouse.

Desuden er Lyrics Born desværre også aflyst. MC’en fra det Californiske hip-hop kollektiv Quannum Projects skulle have givet smagsprøver på sit nye album. Man kunne også have håbet på et par sange fra Latyrx dagene, men nej.

Der er dog ingen grund til ikke at være fortrøstningsfuld, for bare rolig, der skal nok komme rigeligt med kul på grillen på hip-hop scenerne alligevel.

Posted by ptas at 23:33

Rapspot-på-Roskilde sitet åbner officielt

rapspot-logo.gifVelkommen til Rapspot på Roskilde sitet.

Vi gentager succesen og bringer igen i år et massivt opbud af information, anmeldelser, billeder, tant og fjæs fra Danmarks største festival.
Der er lagt i ovnen til et imponerende år, hvad hip-hop angår. Vi vil som altid gøre vores ypperste for at kanalisere så meget af det vi oplever, hjem til jer bag skærmene.

Her er lidt af det du kan opleve på scenerne:

[Tirsdag]

Roskilde Skate
4:Fod. DJ Noize. Cancer Rising (US).

[Onsdag]

Roskilde Festival - Roskilde Skate
Jøden & Jonny Hefty. Freestyle Freekshow. USO + TrooLS & Orgi-E. Static & Nat-Ill. Skate Stage All Stars.

[Torsdag]

Scratch Perverts. UK

[Fredag]

DJ Krush
Blue Foundation
Nordic by Nature:
Promoe
Chords
Diaz
Definite
Redrama
Niarn
Gisli feat Talkback
Rent Mel

[Lørdag]

Anticon presents Alias, Passage with Restiform Bodies, Dosh
Lady Saw
Quannum Projects presents D-Sharp and Mike Relm, LifeSavas & Blackalicious
Beenie Man
Luke Vibert
Puppet Mastaz
Ty

[Søndag]

Yerba Buerna
Michael Franti & Spearhead
Dizzee Rascal
Burhan G
Wu-Tang Clan

Posted by ptas at 22:58