30.06.2005

Another Day, Another Hit

Ja, så er vi her igen og stilen er lagt. Torsdagen her på festivalen havde, symptomatisk, ikke ret meget at byde på, men det går nok. Med dette års tyyyyynde hip hop-program in mente er der jo ikke andet for end at nyde ferien væk fra KBH og få fyret behørigt op. Rapspot er på banen, denne gang uden end skid andet end vores goe stil, humør og en røvfuld Tuborgarmbånd, så expecc wrecc!

Vi lader hiphop.dk om den toptunede luksussnade, vi selv har kørt de sidste par år og koncentrerer os denne gang om den grønsværnære reportagestil uden dikkedarer, men med smældhøje cigarer - som KRS mindede os om i sidste uge, skal og bør den stå på R.E.A.L - Rhymes Equal Actual Life, og så er den ikke længere.

Nåmmen branderten er ved at lægge sig, så let´s bring on the hate! Var oppe og checke for Timbuktu og Damn! tidligere, og da my man Gísli havde hypet ham noget så grusomt inden, havde jeg jo regnet med god stil, gang i den og musikoplevelse for alle grunkerne. Men fuck, manden er jo gået maad pop! Ikke at der i sig selv er noget galt i at lave publikumsvenlig musik (den slags får vi, når det kommer til hip hoppen, under alle omstændigheder, og på godt og mest ondt, jo under alle omstændigheder en del af i år), men hallo! Kan man blive mere middle of the road, sing-along, vi-skal-alle-være-her end mr. jerrycurl-man o´de world her? I stedet for den relativt politisk bevidste, on point, no-nonsene rapper jeg husker tilbage fra 90erne, fik vi her en gang burgøjser klap-hop af den mest søvndyssende skuffe - velspillet og -udført, men totalt uden hverken sjæl eller bid.

OK, samtlige festivalens smukke, glade og henført klappende svenske teeangere var i huset, hvilket i sig selv vel er al besværet værd - egentlig var det smukt og egentlig følte min mand CAVE og jeg selv os som de to stoddere i Muppet-logen, da vi som de tilsyneladende eneste to danskere forlod teltet til fordel for festivalbaren mindt under stodderens stenith, men hallo, der må sgu være grænser. Stay tuned for en mulig smagsdommerbattle mellem yours truly og Gizzleren i morgen en gang.

Anyhooo, det har været en fin aften og natten byder sig til, så jeg vil checke ud for denne gang, sende et par udskud til Cars10 og Paulo, der leverede et med-nerverne-uden-på-show med maad crew i huset på festivalens best kep secret, spoken word-scenen, og til Iks der åbnede Orange scene med manér og trods stigende metaltræthed henad vejen alligevel leverede varen og satte det ellers handicappede festivalprogram i omdrejninger. Go stil!

Here´s a drink *clink*

Posted by Mat at 23:56

Roskilde Linselus Part 1

lillebabes.JPGRoskilde Festival syder af sol og varme allerede dag 1. Ikschltaschel trykkede den af i Orange og Timbuktu fik alle svenskerne i luften ved Odeon, billederne er undervejs, men tjek festivalpladsen ud allerede NU.

Posted by Ann Noyd at 23:17