25.11.2003

Ole A: Anmelder.

ole_aprofilbillede.jpgFunktion: Anmelder, er hvad det er blevet til.

Fra hvor?: 8210, men har også boet et par år i Rødovre, et halvt i Bochum, Tyskland og kommer oprindeligt fra Smedeby i Sønderjylland (prøv ikke at finde det på et kort, for det er der ikke, men det er ved Kruså).

Interesser: Hiphop, og masser af det. Fodbold, næsten lige så meget. Desuden politik, økonomi og arbejde.

Favoritkunstnere: Nas, Gang Starr, Masta Ace, ATCQ, Def Jux, KRS-One, Goodie Mob, Outkast, Edan, Immortal Technique, Mobb Deep, Jadakiss, alt Justus League, Pete Rock, MF Doom, Talib Kweli, Juggaknots, De La Soul, NWA, DITC, Blackaliciuos, Stones Throw, Insight, Sphaeren, Rent Mel, Per V, Static & Nat Ill, Jokeren og i den dur. Desuden soul, fra classic til neo, som Marvin Gaye, Mary J. Blige, Erykah Badu, Raphael Saadiq, Musiq, James Brown etc.

Ting jeg kan lide: At få nye plader, cd'er eller bare MP3 numre, at spille fodbold, eller stå og skrige lungerne ud til en kamp på Westfalenstadion, film der ikke er for meget Hollywood, Battle of the Year, Motion, CM, Tuborg Classic Gylden, når man får serveret en stor steak af sin mor fordi det er lang tid siden man sidst var hjemme, når der pludseligt opstår en god mulighed for en druktur med vennerne, solskin og sommer, stempelkaffe og muffins.

Ting jeg ikke digger: Håbløst gangstarap med påtagede attityder, techno, Pia Kjærsgaard og hendes småborgerlige parti uden substans, fadøl der koster mere end 40 kr., nærtagende folk, når det regner i en uge af gangen, Schalke 04, sportsjournalister der ikke ved noget, telefonregninger, afgiftsnedsættelser på cigaretter og mine evner til fodbold efter en druktur.

E: oleandresen@rapspot.dk

Se flere RapSpot medlemmer her
Ann Noyd, Bo Pee, Hardflip Johnny Lund, Jølaw, K-V, Køhl, Mis Marie, Ole A, PapiChulo, ptas, Risky, Simon T, TC og Tue

Skrevet af Papi 25.11.2003 08:00