12.11.2013

Streetquiz: Vind billetter til Ponyblod og Marvelous Mosell på Jazzhouse d. 22. og 23. november

PBMM_JAZZ-2-web_finalI starten af efteråret red Ponyblod og deres vicesheriff Marvelous Mosell ud for at sparke deres tourne igang. Efter at have turneret land og rige rundt, har deres farefulde færd endelig bragt dem til landets hovedsted, hvor de rocker to shows på Copenhagen Jazzhouse d. 22. og 23. november. I samarbejde med Jazzhouse udlodder Rapspot.dk derfor 2×2 billetter til koncerterne, til dem der kan svare rigtigt på det svære quizspørgsmål… Ponyblod – det skal nok blive lakrids!

Begge dage vil der være forskellige opvarmningsacts fra albumaktuelle kunstnere. Fredag står Trepac for opvarmningen, Slick Nick & Cheese a Lot for loungestemning og i natklubben står Dokkedal & Tue Track bag roret. Lørdag er det Supardejen der varmer op, Steen Rock & Scratchmagic der tager tjansen i lounge og Storm & Tue Track i natklubben.

Koncerterne falder i forlængelse af, at Ponyblod har smidt en gratis remix udgave af deres selvbetitlede plade, der i den nye indpakning gæstes af Marvelous Mosell. Få fat i Ponyblods senest vrinsk her.

Beatmesteren Tue Track og rapperen Khal Alan er den stærke, stærke duo bag Ponyblod, der danner nye spor i dansk rap. Sammen med youtube-fænomenet og hverdagsrapperen Marvelous Mosell indtager de Jazzhouse to aftener i træk – selvfølgelig med special guests og DJ’s.
Efter en Danmarksturné i september hvor Ponyblod og Marvelous Mosell ramte stort set hele Danmark på nær hovedstaden rammer de nu København med et brag.

Anders Brixen aka Tue Track siger selv om de to koncerter:
“Det har længe været et ønske at lave en koncert- og DJ-event med mulighed for at opbygge en stemming sammen med publikum, og give dem en oplevelse, der varer fra dørene åbner og til lukketid. Vi har valgt Jazzhouse som venue, fordi det har flere funktioner: Intim stemning, god lyd og et idéelt rum til både koncert- og natklub. Indtil videre er det to aftener i træk, hvor hovednavnene er Marvelous Mosell og Ponyblod, med forskellige opvarmningsbands- og DJ’s fordelt på de to shows. Hvem de ekstra navne er, bliver offentliggjort senere – og lur mig om ikke Pony’en og Mosell har en lille overraskelse i ærmet… Vi glæder os MEGET!”

Ponyblod udgøres af Tue Track og Khal Allan, og sammen fik de fremragende anmeldelser og en top 10 placering på den danske albumchart, da de i forsommeren udgav deres selvbetitlede debutalbum.

Frederiksbergborgeren Marvelous Mosell har med sin tilbagelænede fortællestil skabt sig selv et stort P3-hit med sangen ”Jeg var blevet syg og ku’ li’ det”, og ikke mindst har hans videoer gjort Mosell til et vaskeægte youtube-fænomen.

Første aften er fredag d. 22. november kl. 22.00 og dørene åbner kl. 21.00
Anden aften er lørdag d. 23. november kl. 22.00 og dørene åbner kl. 21.00”

Billetter til begge dage kan købes her til 220 kr. + gebyr.

Hvad er titlen på remix udgaven af Ponyblods ‘Ponyblod‘?



Påny
En helt almindelig Sankt Hans aften på på Langestrand
Soundtracket til dine hestebøffer

Når du trykker på “Send svar” bliver dit svar registreret, og du sendes automatisk tilbage til hovedmenuen. Konkurrencen slutter den 20. november.

Skrevet af Johnny Lund 12.11.2013 arkiveret under Nyhedsarkiv |