29.11.2013

Streetquiz: Vind billetter til beskidt britisk rap på Staden

Dirty Dike 2Julesneen falder tidligt i år for fans af den britiske rapper Dirty Dike, der giver sin første koncert i Danmark nogensinde, når han d. 7. december indtager OperaenChristiania. I samarbejde med Echo Out, giver julenisserne fra Rapspot.dk vores læsere mulighed for at vinde 2×2 billetter til koncerten.

I pressemeddelsen står:

Dirty Dike er kendt for ikke at lægge fingre imellem i sine makabre og ligefremme beretninger om sprut, stoffer, kvinder og hvad han ellers kæmper med af dæmoner. Det er især hans aggressive, imponerende flow samt et særdeles energisk liveshow, der har fået ham på radaren hos mange hip hop fans.

Mr. Dikestar, som han også kaldes, har siden debuten ’Bogies & Alcohol’ fra 2008 opnået en solid global tilhængerskare, og har med sin kompromisløse stil givet sit bidrag til, at pendulet svinger mere og mere mod de britiske øer på det globale hip hop verdenskort.

Siden debuten er Dike blevet en fast bestanddel af det velrenommerede hip hop kollektiv High Focus, hvorpå han har fået udgivet pladerne ’Constant Dikestar’, ’The Sloshpot EP’ og senest albummet ’Return of the twat’ fra maj 2013, hvorpå Dike for alvor får vist, at han på trods af en opvækst i Cambridge, der ellers mest er kendt for deres universitet og finkulturelle tilbud, er alt andet end sober og mondæn.

Når Dirty Dike indtager Operaen d. 7. december bliver det i selskab med hans trofaste DJ, Sammy B-Side, og med dansk support fra Trepac, Pede Gøbb og Rapublik1 samt lækker lyd fra de to hus-DJs Jux og Master L.”

For mere info se www.echoout.dk

Billetter kan købes her til 80 kr.

Hvilket dansk undergrunds hip hop pladeselskab er arrangørerne bag koncerten med Dirty Dike



Echo Out
Fab K
I’ll Release You Records

Når du trykker på “Send svar” bliver dit svar registreret, og du sendes automatisk tilbage til hovedmenuen. Konkurrencen slutter torsdag den 5. december.

Skrevet af Johnny Lund 29.11.2013 arkiveret under Nyhedsarkiv |