17.07.2014

StreetQuiz: Vind dig til Vanguard 2014

vanguardfestDen første weekend i august indtages downtown Valby igen af nogle af hiphoppens helt tunge drenge, når Vanguard Music Festival for anden gang brager op for et yderst imponerende musik-program i Søndermarken. Klik dig videre for din chance for at vinde din billet til en weekend tæt pakket med tight rap.

The Roots, Mos Def, Method Man & Redman, RA the Rugged Man, Large Professor & Lord Finesse, The Pharcyde, The Coup, Dam-Funk og ikke mindst en af rap-historiens mest samplede mænd George Clinton er alle på plakaten den 1. og 2. august 2014 (foruden en god håndfuld mindre hiphoppede navne, se hele programmet her).

Dermed er der ikke skruet ned for blusset siden Vanguard sidste år væltede ind på sommerfestival-scenen med et line-up, som med blandt andre Wu-Tang, Malk de Kojin og MF Doom vandt mange golden age hiphop-hjerter (læs vores dækning fra 2013 her, her og her).

Hvis du kender dine klassiske hiphop-albums, men af en eller anden grund ikke har fået købt billet til Vanguard 2014 endnu, så har du nu chancen lige her for at vinde et 2-dages adgangstegn, der ellers vil koste dig 1.070,-

Du skal blot besvare det følgende spørgsmål senest søndag 27. juli, så er du med i lodtrækningen om 2 x 1 billet.
De heldige vindere får direkte besked mandag 28. juli.

Konkurrencen er ovre og vinderne har fået direkte besked.

Skrevet af Bo Pee 17.07.2014 arkiveret under Nyhedsarkiv |