03.11.2014

StreetQuiz: Vind dig til Looptroop Rockers i både Aarhus og Kbh

looptrooprockers_kvisSkandinaviens fineste, Looptroop, er klar med deres (afhængigt af hvordan du definerer en langspiller) 7. studiealbum ‘Naked Swedes’. I denne forbindelse lægger de vejen forbi Voxhall i Aarhus 10. december og Pumpehuset i København 13. december. RapSpot udlodder sammen med Live Nation billetter til begge koncerter.

Looptroop Rockers, der er kendt for at levere energiske og velkoreograferede optrædener, er tilbage på engelsk med ‘Naked Swedes’ efter at have leveret forrige album på deres modersmål. Pladen gæstes blandt andet af Deacon og Natti fra CunninLynguists, samt Sabina Ddumba og Seinabo Sey. Ifølge rygterne skulle pladen være et gensyn/genlyt med den gamle Looptroop-stil, og Promoe, CosMIC, Supreme og Embee er med sikkerhed klar til at underholde og give smagsprøver fra den nye plade og give den fuld skrue med gamle klassikere fra bagkataloget.

Der eksisterer derfor ingen gode undskyldninger for ikke at dukke op til koncerterne, uanset om du vinder billetterne eller ej – de kan købes til Voxhall-showet her og til koncerten i Pumpehuset her.

Vi udlodder 1×2 billetter til både Aarhus og København, husk derfor at skrive i hvilken by du gerne vil se Looptroop. Du kan gætte med indtil 5. december klokken 12.

Hvem af rapperne fra Looptroop har været ude af gruppen for en kortere periode, men er nu igen fast medlem?




Promoe
Supreme
CosMIC

Når du trykker på “Send svar” bliver dit svar registreret, og du sendes automatisk tilbage til hovedmenuen.


Bonusinfo: Står du og mangler nogle af Looptroops gamle vinyler, så hold øje med vinyl-digital.com/, hvor flere af disse netop nu genudgives.

Skrevet af Johnny Lund 03.11.2014 arkiveret under Nyhedsarkiv |