18.07.2012

C.R.E.A.M.-Spot: Spil blackjack med 50 Cent

Fans af 50 Cent må fortsat væbne sig med tålmodighed i deres venten på rapperens femte studiealbum, ‘Street King Immortal’. Det var ellers meningen, at albummet skulle være udkommet allerede for et år siden, men angiveligt har Fiddys anstrengte forhold til Interscope Records medvirket til at udgivelsesdatoen gang på gang er blevet skubbet, senest til november i år.

Denne artikel bringes i samarbejde med Casinotop10.dk

Kontroverserne med Interscope har dog ikke betydet at 50 har ligget på den lade side. I Juni lancerede han det rent digitale album ‘5 (Murder by Numbers)’, og helt i tråd med entrepreneur-ånden over there jonglerer han samtidig med et væld af projekter og sideforretninger.

Nyeste skud på stammen er et blackjack-spil til Facebook, der – meget opfindsomt – hedder 50 Cent’s Blackjack. Navnet til trods, er spillet dog ganske gratis. Selve udviklingen har softwarefirmaet Game Show Network Digital stået for, og så sørger 50 Cents for at drysse lidt stjernestøv ud over det færdige produkt:
“Jeg er glad for at samarbejde med GSN Digital om at skabe en enestående oplevelse inden for social gaming for mine fans. 50 Cent’s Blackjack er fyldt med sjove tiltag, der vil give mange timers underholdning,” lød det fra 50 Cent i forbindelse med at spillet gik online.

Spillet giver naturligt nok mulighed for at spille mod vennerne, og i takt med at de virtuelle dollars ruller ind på bankbogen, kan man pimpe sin spilfigur med alskens form for bling. En udgave til iPhone og Android-mobiler skulle også være på trapperne.

Det er langt fra første gang 50 Cent kaster sig ud i nye projekter. Sideløbende med musikkarrieren har han skrevet to bøger, haft et par filmroller og en gæsterolle i ‘The Simpsons’ (hvilket er noget nær den højeste form for berømmelse, man kan opnå i Guds eget land).

Dertil kommer en omfattende merchandise-virksomhed, igennem hvilken han har lanceret sit eget tøjmærke, en duftserie, en læskedrik og sine egen linje af kondomer, for nu at nævne nogle få eksempler.

Skrevet af admin 18.07.2012 arkiveret under Nyhedsarkiv |