02.12.2014

Lyn-StreetQuiz: Vind billetter til Black Moon på Loppen

black moon1Black MoonBrothers who Lyrically Act and Combine Kickin Music Out On NationsBuckshot, 5ft & DJ Evil Dee fra Brooklyn-kollektivet Boot Camp Clik giver koncert i Esbjerg d. 5. december og rocker Loppen d. 7. december. Du har selvfølgelig mulighed for at vinde billetter til koncerten i Kbh med RapSpot – så få din sydvest på og deltag i konkurrencen.

I pressemeddelelsen lyder det blandt andet:
“I kredse for kendere, er Brooklyn gruppen en af de mest anerkendte og elskede. De spiller uforfalsket og rå hiphop. Black Moon tager det bedste med fra bagkataloget fredag og søndag, hvor de vil spille deres legendariske debutalbum ‘Enta Da Stage‘ fra 1993. Det er set før, at gruppen har annonceret de vil spille numre fra Enta Da Stage, og pludselig hiver flere godter op af posen. Buckshot & P-Money udgav i juni albummet ‘BackPack Travels‘ – det kan være koncerten også byder på numre herfra.

Enta Da Stage‘ er et mørkt, tungt og atmosfærisk svar på den poppede hiphop, der allerede dengang dominerede. Få numre kan give hiphoppere gåsehud som f.eks. Black Moons klassikere ‘Who Got Da Props‘, ‘How Many MC’s‘ og ‘I Got Cha Opin‘.

Med sig tager Black Moon bandet Champion Sound (CZ), som for længst har slået sig fast som et af hiphoppens ultimative bedste backing bands. Visionen er et stærkt fundament baseret på samples og originale sange, som live bakkes op med en utrolig energi igennem de forskellige instrumenter som skaber en lyd nogen ville kalde magisk! CV’et er langt og tæller over 150 koncerter med nogle af de største acts. Bandet har oveni præsteret at vinde 2 Andel priser i træk – den Tjekkiske grammy!”

Til Esbjerg-showet vil de lokale helte Bumsestilen stå for opvarmning og i Kbh tager Paulo & DJ Cars10 sig af at varme op under publikum. Vil du til showet i Esbjerg, kan billetter købes her – og click her, hvis du skal have billetter til koncerten i Kbh.

Vi udlodder 2×2 billetter til Loppen d. 7. december – du kan gætte med indtil 5. december klokken 12.

Hvad hedder Black Moons anden plade?
Total Eclipse of the heart
War Zone
Lookin’ at the starz

Når du trykker på “Send svar” bliver dit svar registreret, og du sendes automatisk tilbage til hovedmenuen.


Skrevet af Johnny Lund 02.12.2014 arkiveret under Nyhedsarkiv |